blog

Begeleiding

Begeleiding

3 september 2019 by admin

Samen in balans

Profesionele ambulante (pgb) begeleiding

Als je opzoek bent naar professionele ambulante begeleiding die vergoed wordt vanuit je PGB? Dan ben je hier op de goede plek.
Ik heb jarenlange ervaring in (ambulante) hulpverlener en heb daardoor al met diverse (gezin) situaties gewerkt.

Ik combineer graag mijn ervaring in ”hulpverlening-land” en mijn ervaring in ”therapie-land” om jouw verder op weg te helpen.

elke begeleiding is uniek, want jij bent uniek.

Soms is jouw leven op dit moment een extra uitdaging omdat je problematieken ondervind waardoor je maar moeilijk kan functioneren in deze drukke maatschappij. Ik bied ook coaching en begeleiding aan die betaald kunnen worden uit het PGB zodat je net die extra ondersteuning kan krijgen.⠀

 

Mijn werkzaamheden vanuit de maatschappelijke begeleiding is heel breed, ik bied begeleiding/ondersteuning en of verzorging op o.a 7 leefgebieden:
· Psychische functioneren
· Lichamelijk functioneren
· Sociaal functioneren
· Praktisch functioneren
· Zingeving
· Huisvesting
· Dagbesteding

Hoe ik werk is altijd gericht op de wens/hulpvraag van de cliënt. Samen kijken wij wat er nodig is om het doel te bereiken of te stabiliseren!

ervaring

· Woonbegeleidster

· Ambulant (gezin) begeleidster

· Jobcoach

· Vakantie begeleidster

· Consulent 

· Coach

· Therapeut

kosten

– Mijn uurtarief voor PGB begeleiding is tussen de €50,- en €60,- (inclusief BTW) (afhankelijk van de reiskosten)

– Mijn uurtarief voor therapeutische PGB begeleiding is € 65,- . (inclusief BTW)

vergoeding 

  • Pgb-Jeugdwet, is voor kinderen tot 18 jaar.

  • Pgb-Wmo budget, voor mensen boven de 18 jaar.

pgb aanvragen

Het persoonsgebonden budget (pgb) is een subsidie van de overheid waarmee mensen zorg in kunnen kopen. Deze zorg kan naar behoefte worden ingekocht. Een persoonsgebonden budget is bedoeld voor mensen die door ziekte, een beperking of gebrek zorg nodig hebben. Met het persoonsgebonden budget kunnen zij zelf zorg inkopen.

aanmerking voor pgb

modelovereenkomst downloaden:

 

AGB code:

Vanwege aangescherpte wet-en regelgeving is mijn AGB code met ingang van heden niet meer op mijn site te vinden. Deze is op te vragen via : hallo@licht-puntje.nl 

contact

wil je meer informatie of doe je mee? stuur een bericht!

    arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye