blog

Video’s

Video’s

25 mei 2020 by Ellen Lebesque

Licht op video

doe je mee met de lichaamsgerichte oefeningen?

Vijf video’s om je lijf een beetje te verkennen. We leven als mens zoveel in ons hoofd en vergeten om naar ons lijf te luisteren. Pas als ons lijf begint te schreeuwen willen we ineens wel luisteren, maar soms is het dan al te laat. Daarom deze video’s om langzaam je lijf wat te gaan verkennen. Zodat we er steeds beter naar kunnen gaan luisteren.

ademhalen

Aflevering 1

niks doen

Aflevering 2

waarnemen

Aflevering 3

aarden

Aflevering 4

je lijf liefhebben

Aflevering 5

waarom is lijfwerk zo belangrijk?

Vaak hebben onze psychische problemen een directe uitingsvorm gevonden in ons lichaam.
Je kunt daarbij denken aan hoofdpijn, rugpijn, vermoeidheid, etc.
Vaak is de directe psychische aanleiding niet meer zo gemakkelijk te achterhalen. Soms is er alleen nog sprake van stress of andersoortige psychische druk, de signalen van het lichaam zijn buiten beeld geraakt.

De oefeningen focussen zich voornamelijk op het ademhalen, gewaar worden en voelen van je lijf. Door het verkennen van je lijf is het mogelijk dat je van andere emotionele of psychische gevoelens gewaar word, waar je je eerder niet van bewust was. Dit is fijn en goed. 

Soms kun je deze bewustwordingen in je eentje oplossen. Soms is het fijn dat er iemand met je mee kijkt en samen met jou op weg gaat om de verbroken verbindingen te herstellen tussen lichaam en geest. Wees welkom om een eerste intake te doen, om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

contact

wil je meer informatie of plan je liever meteen een gratis intake gesprek? stuur dan een bericht!

Na 2 dagen geen reactie op je bericht? Check dan ook even je spam-folder.

Wordt alleen gebruikt om contact op te nemen m.b.t je vraag.
Privacy
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye