blog

Over mij

Over mij

26 juni 2019 by admin

hi, ik ben Ellen!

stilstaan

Soms moet je stilstaan

om verder te gaan

dan het pad en de haast je voeren

 

Verder te zien

dan een oogopslag

naar de wereld aan je voeten

 

Soms moet je stilstaan

bij het gewone

om het bijzondere te begroeten

hoe dit gedichtje mijn leven veranderde:

Dit gedichtje kreeg ik aan het begin van mijn burn-out. Dat echt helemaal stil gaan staan nog maar mijn enige keus was, dat heb ik echt niet aan zien komen. Een verhuizing, studie, jonge kinderen en een nieuwe baan dat kan toch prima samen? Dat aan mijn enorme hoeveelheid energie ook een eind zit heb ik moeten ervaren. 

De harde en duidelijke manier, door stil te komen staan.

Helemaal…

En toen? Op zoek naar mezelf, alles onder de loep, evalueren hoe ik het altijd gedaan had, zoeken naar de echte kern, mijn lichtpuntje, waar is die? Wat is echt belangrijk en heeft mijn prioriteit? Wat doe ik voor mezelf, en wat voor de ander en is dat wel in balans? 

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik mensen om me heen heb die me echt steunen! Een therapeut die mij steeds weer terug kan brengen bij mezelf en wat voor mij echt belangrijk is, mijn man die er altijd voor me is, zussen en vriendinnen waar ik altijd bij terecht kan. 

Hierdoor is mijn burn-out veranderd van een vloek naar een zegen. Doordat ik dit proces helemaal heb doorlopen heb ik levenslessen gekregen die ik anders niet had gehad. WAT EEN ZEGEN!

 

Nu kan ik mezelf ervaringsdeskundige burn-out noemen. Wie weet kunnen de ervaringen die ik heb opgedaan jou helpen in jouw proces.

nog wat meer over mij:

Ik ben moeder van twee fantastische kinderen (die ik ook heus geregeld achter het behang wil plakken). Ik ben getrouwd met  een fantastische man die mijn steun en toeverlaat is (al mag hij soms ook best bij de kinderen achter het behang erbij 😉 ).

Ik heb vier lieve zussen waarvan één mijn eeneiige tweeling  is. Mijn tweelingzus die zoveel op mij lijkt, maar ook zo anders is. Van haar leer ik zoveel, maar vooral dat iedereen uniek is en op zoek is naar zijn eigen lichtpuntje. Hoe vergelijkbaar situaties ook lijken te zijn. Iedereen wil op zoek naar zijn eigen unieke licht om zelf te gaan stralen.

 

Ik geloof dat Jezus de brenger is van echte vreugde. Hij is de bron waardoor ik onuitputtelijk Zijn liefde kan laten stromen. 

 

Waar ik ben, bent U: wat een kostbaar geheim.

Uw naam is ‘Ik ben’ en ‘Ik zal er zijn’.

Sela

 

 

Vanuit deze basis leef en werk ik. Ik wil je uitnodigen om ook als je je hier niet mee kan identificeren je toch welkom te voelen. We geloven allemaal ergens in. Ik hoop samen met je op weg te kunnen om jouw bron van jou leven te zoeken, te zoeken naar de stem van jouw ziel en te zoeken naar jouw eigen spiritualiteit. 

Zonder oordeel of verwachting, samen op weg…

opleiding en ervaring

Ik heb de opleiding Christelijk Ervaringsgerichte Therapeut afgerond bij Spectrum te Hattem. 

Ik ben aangesloten bij het Spectrum netwerk. Vanaf 2019 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk Licht-puntje. 

 

 

Werkervaring: Ik heb in voorgaande banen in de zorg veel ervaring opgedaan met mensen met ADHD, autisme en hoogsensitieve mensen. Ik heb hier cursussen en trainingen over gevolgd en gegeven. Als ambulant gezinsondersteuner en regioconsulent ben ik ruim 10 jaar in diverse gezinssituaties hulpverlener geweest. 

IMG_4975

wat je over mij moet weten

IMG_4959

mensen die mij echt kennen zeggen dat ik...

Contact

wil je meer informatie stuur dan een bericht!

Na 2 dagen geen reactie op je bericht? Check dan ook even je spam-folder.

Wordt alleen gebruikt om contact op te nemen m.b.t je vraag.
Privacy
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye