blog

Praktisch

Praktisch

26 juni 2019 by admin

samen in contact

''the wound is the place where the light enters you''

                                                                                          -Rumi-

contactgegevens

Mail:

hallo@licht-puntje.nl

 

Adres:

Bloemendalstraatweg 7

8011PJ Zwolle

 

Mobiel:

06-58873903

lidmaatschap en registraties

Btw-id: NL003110840B11

Kvk nr: 76615782

AGB code: Vanwege aangescherpte wet-en regelgeving is mijn AGB code met ingang van heden niet meer op mijn site te vinden. Deze is op te vragen via : hallo@licht-puntje.nl 

betaling

Aan het eind van de maand ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kunt voldoen via bankoverschrijving.

 

 

annulering en verzetten

Je kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos afmelden of verzetten. Afmeldingen binnen 24 uur van de afspraak worden volledig in rekening gebracht.


netwerk

Licht-puntje is verbonden aan  

Spectrum en het daarbij behorende netwerk.

 

SPectrum

tarieven

Hieronder vind je de tarieven die gelden vanaf 1 januari 2022.  

De tarieven zijn inclusief voorbereiding en administratietijd.


Intake gesprek therapie (45 min.) € 45,-
Therapie sessie (60 min.) € 80,-
Relatietherapie sessie (60 min.) € 95,-
   
 

klachten:

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. 

Ik neem jou en jouw hulpvraag altijd serieus. Toch kan het voorkomen dat je als cliënt van mijn praktijk een klacht hebt over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat je deze klacht eerst met mij bespreekt. We kijken dan hoe we hier samen uit kunnen komen. Mocht je dat om welke reden niet prettig vinden, dan bied ik je aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

contact

Ik heb de klachtenafhandeling geregeld via de NFG. Voor adresgegevens van de klachtenfunctionaris kun je contact opnemen met het NFG-secretariaat via het mailadres info@de-nfg.nl. Zij zullen je informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure. Meer informatie vind je ook hier.

vergoeding

LET OP!

Ik ben er druk mee bezig om me aan te sluiten bij een beroepsvereniging waardoor een vergoeding bij de zorgverzekering  mogelijk is. Zoals het er nu naar uit ziet is dit vanaf september 2022 mogelijk. 

Wil je hier meer informatie over? Stuur dan een bericht. 

ziektekosten
verzekering

Op dit moment is het nog niet mogelijk een vergoeding te ontvangen via de zorgverzekeraar. 

Vanaf september 2022 hoop ik aan alle eisen te voldoen om mij aan te sluiten bij een beroepsvereniging, hierdoor kan ik vergoed worden bij een zorgverzekering. 

 

De vergoedingsmogelijkheden en een overzicht van zorgverzekeraars vindt u hier.

werkgever

Steeds meer werkgevers vergoeden therapie voor hun medewerkers. Bespreek dit eens met je werkgever, zeker wanneer je vraag werk gerelateerd is. Het is soms ook mogelijk therapie te betalen vanuit een persoonlijk budget dat beschikbaar is gesteld door je werkgever.

 

diaconie

Ben je aangesloten bij een kerk? Dan kun je bij je eigen kerk contact zoeken met de diaconie. Zij zijn soms bereid delen van christelijke therapie te betalen. 

‘YES! LET’S DO THIS’?​

Genoeg gelezen en wil je aan de slag met jezelf? Plan dan hier online direct een afspraak.

wil je liever nog wat meer informatie?
 stuur dan een bericht!

Wordt alleen gebruikt om contact op te nemen m.b.t je vraag.
Privacy
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye